Zomerkamp

Tijdens de eerste week van de zomervakantie vindt van maandag 15 t/m vrijdag 19 juli dit jaar weer het zomerkamp plaats. Het kamp is dit jaar op Kampeerterrein Vilsteren. Het zomerkamp wordt ieder jaar helemaal zelf door de welpenleiding bedacht, van thema (volgt) tot aan volledig programma. In verhouding tot het pinksterkamp is het zomerkamp voor de welpen een lekker rustig programma met veel vrij tijd. Een goed begin van de vakantie dus.

Thema

Ik zweer plechtig dat ik snode plannen heb... maandag 15 juli gaan voor jullie speciaal de deuren open van de zomeropleiding van onze toverschool. Pak je toverstuk en punthoed dus maar snel in voor die ware Harry Potter kamp.

Opgave en kosten

Het kampgeld is voor dit jaar vastgesteld op 85,- euro. U kunt in 1, 2 of 3 gelijke termijnen het kampgeld betalen. Opgave doet u voor 31 mei via het formulier hier aan de zijkant, tijdens de opgave betaald u meteen het eerste termijn. Voor de opvolgende termijnen krijgt u via de mail een bericht met betaal link.

Het kampgeld bestaat uit kosten voor de overnachting, de maaltijden, activiteiten tijdens het programma, thema en materiaal kosten.

Geef bijzonderheden zoals allergieën, medicijn gebruik, bedplassen, etc. aan bij de opgave. Ook als deze al bekend zijn bij de leiding.

Waar & Wanneer

Dit jaar vindt het Zomerkamp plaats op Kampeerterrein Vilsteren, gezellig samen met de Scouts. De welpen worden maandag 15 juli om 13:00 uur verwacht. Op vrijdag 19 juli om 13:00 uur kunt u, uw zoon of dochter weer ophalen. Het adres van het terrein is Vilsterse Allee 6, 7734 PB Vilsteren.

Bereikbaarheid tijdens Kamp

Het zomerkamp wordt dit jaar vanuit Nienoord voor de welpen geleid door: de Welpenleiding. In geval van nood zijn we te bereiken op 06-43 84 78 07 (Werner).

Het is voor kinderen niet toegestaan zelf een mobiele telefoon mee te nemen.

Samengevat

Wat: Zomerkamp 2019
Wanner: van 15 juli om 13:00 uur t/m 19 juli 13:00 uur.
Locatie: Kampeerterrein Vilsteren
Kosten: 85.00/ betaling via iDeal (eventueel in termijnen).
Thema: Volgt...

☐ Zak voor de vuile was

☐ Regenkleding

☐ Zaklamp

Verder mag iedereen een zak snoep mee nemen. Net als tijdens voorgaande kampen wordt het snoep aan het begin van het kamp ingenomen en hier wordt tijdens het kamp van getrakteerd.

Zakgeld

Tijdens het kamp staat er ook een dag Ommen op het programma. Alle welpen mogen daarom 7,50 euro zakgeld meenemen in een portemonnee voorzien van naam, wat ze tijdens het kamp kunnen besteden. Dit dient aan het begin van het kamp bij de leiding te worden ingeleverd. Het zelfde geld voor zakmessen welke alleen opgepaste momenten onder toezicht gebruikt mogen worden.