Najaarskamp

De laatste info download je hier

Het najaar zit er weer aan te komen en daarmee ook ons jaarlijkse Najaarskamp. Najaarskamp is voor iedereen geschikt want in tegenstelling tot NPK en zomerkamp slapen we dit weekend in een gebouw. Dit jaar is het Najaarskamp in het weekend van 2 t/m 4 november.

Thema

Ben jij klaar voor je militaire training? Want vrijdag 2 november verwacht kolonel Know-it-All jullie allemaal op de Kazerne voor de ceremoniële opening van dit trainingsweekend.

Ben jij niet bang voor een beetje modder? Kan jij tijgeren als geen ander? Bedwing je elke stormbaan fluitend? En ben je ook niet bang voor een beetje Brinta bij het ontbijt? Hijs je dan in je camouflagekleuren en geef je snel op voor BOOTCAMP!

Waar & Wanneer

Het jaarlijkse Najaarskamp vind dit jaar plaats van vrijdag 2 november (19:00 uur) t/m zondag 4 november (14:00 uur). De locatie van het kamp is de Davy Crockett Hoeve (Smeerling 19, 9591 TX Onstwedde).

Vervoer gebeurd op eigen gelegenheid, mocht dit om wat voor reden niet lukken dan zijn we altijd te bereiken.

Kosten & Opgave

De kosten van het Najaarskamp bedragen € 30,00 en dienen bij de opgave via iDeal betaald te worden.

De opgave gebeurd dit jaar weer digitaal via het formulier op deze pagina.

Leiding

Dit kamp wordt geleid door Mark, Jorieke, Annemarie, Christa, Suzan en Werner. In geval van nood zijn we te bereiken op Werner: 06-43 84 78 07

Het is voor kinderen niet toegestaan zelf een mobiele telefoon mee te nemen.

Paklijst

 Bestel

 Thema-kleding

 Zak voor de vuile was

Verder mag iedereen een zak snoep mee nemen. Net als tijdens voorgaande kampen wordt het snoep aan het begin van het kamp ingenomen en hier wordt tijdens het kamp van getrakteerd.

Net als tijdens afgelopen kampen vragen we u weer bijzonderheden qua gezondheid aan ons door te geven via het gezondheidsformulier. In verband met de nieuwe privacy wetgeving is het ons niet meer toegestaan gezondheidsinformatie inclusief verzekeringsgegevens te bewaren anders dan voor een periode langer dan nodig.

Wij verzoeken het gezondheidsformulier voorafgaand aan het kamp aan de leiding te overhandigen. Deze is alleen voor het Najaarskamp en wordt na het kamp weer aan uw geretourneerd.

Download hier het gezondheidsformulier voor Najaarskamp.