Mini Zomerkamp

Helaas hebben we met de welpen dit jaar niet een volledig zomerkamp, om toch een leuk einde van het seizoen te hebben gaan we voor een Mini Zomerkamp van zaterdag 10 t/m zondag 11 juli. Het kamp vindt plaats op het natuurkampeerterrein van Camping de Watermolen in Opende.

Het Thema dit jaar houden we lekker eenvoudig, "Op de Camping!"

Opgave en kosten

Het kampgeld is voor dit jaar vastgesteld op 20,- euro.

Opgeven doet u via het formulier op deze pagina, de betaling gaat meteen via iDeal.

Het kampgeld bestaat uit kosten voor de overnachting, de maaltijden, activiteiten tijdens het programma, thema en materiaal kosten.

Geef bijzonderheden zoals allergie├źn, medicijn gebruik, etc. aan bij de opgave. Ook als deze al bekend zijn bij de leiding.

Waar & Wanneer

Dit jaar vindt het Mini Zomerkamp plaats op Natuurkampeerterrein bij Camping de Watermolen. De Welpen worden zaterdag 10 juli om 10:00 uur verwacht  Op zondag 11 juli om 15:00 uur kunt u, uw zoon of dochter weer ophalen in Opende. Het adres van het terrein is Openderweg 26, 9865 XE Opende.

Bereikbaarheid tijdens Kamp

Het zomerkamp voor de Welpen wordt dit jaar vanuit Nienoord voor de welpen geleid door Grieselda, Jorieke, Silke, Gerard en Werner. In geval van nood zijn we te bereiken op 06-43 84 78 07 (Werner) of 06-34 76 04 07 (Jorieke).

Het is voor kinderen niet toegestaan zelf een mobiele telefoon mee te nemen.