Jota Joti

In het derde weekend van de Herfstvakantie is het tijd voor het jaarlijkse Najaarskamp. Het Najaarskamp is dit jaar net even anders als anders. Waren we vorig jaar nog in Duitsland op kamp, dit jaar houden we ons kamp op ons eigen clubgebouw aan de Oude Zuiderweg in Leek. Dat betekent echt niet dat het kamp niet internationaal wordt, want het kamp staat dit jaar in het teken van Jota/Joti. (Jamboree on the Air / internet).

We gaan onder andere met amateur radio proberen contact te maken met andere scoutinggroepen (nationaal en mogelijk zelfs internationaal). Daarnaast kunnen de welpen via de computer chatten met welpen van andere groepen. Ook komt er een grote toren voor de antennes, maar waar ook in geklommen kan worden en zetten we verder een programma neer waar techniek en communicatie centraal staan.

Het kamp begint vrijdag avond 16 oktober om 19:00 uur op het clubgebouw en duurt tot zondag 18 oktober 14:00 uur. Het kampgeld voor deze bijzondere editie van het Najaarskamp bedraagt 22,50 euro en dient met iDeal betaald te worden. We hopen dat iedereen aanwezig zal zijn bij dit bijzondere Najaarskamp.

Opgave doet u via het formulier op deze pagina.

Paklijst:

Handdoek
2 Theedoeken
Zaklamp

Verder mag iedereen een zak snoep mee nemen. Net als tijdens voorgaande kampen wordt het snoep aan het begin van het kamp ingenomen en hier wordt tijdens het kamp van getrakteerd.

Mocht u ons tijdens het kamp willen bereiken (alleen voor noodgevallen) dan kan dat via 06-43 84 78 07 (Werner).