PinksterHike

Zoals al even bekend is gaat het NPK (Noordelijk Pinkster Kamp) dit jaar niet door. Maar om dit bijzondere pinksterweekend niet volledig aan ons voorbij te laten gaan houden we een PinksterHike! Dit zal plaatsvinden op zaterdag 30 mei.

De startlocatie zal niet bij ons clubhuis aan de Oude-Zuiderweg 4 zijn maar op de volgende coördinaten:

53°09'58.6"N 6°23'46.7"E

Ook zijn de tijden iets anders, waar normaal de opkomsten tussen 16:00 & 18:00 plaats vonden vindt de PinksterHike tussen 13:30 & 17:00 plaats

De PinksterHike zal uiteraard worden gelopen met de 1,5 meter afstand tussen elkaar in, maar net zoals op NPK weerhouden we jullie er niet van wat lekkers mee te nemen, echter moet iedereen hier zelf voor zorgen, zorg ook voor voldoende drinken. Denk ook aan de juiste kleding en stevige (wandel) schoenen.

Graag vernemen we van je of je aanwezig kan zijn of niet.

Thema van de PinksterHike: Tijdreis van Scouting Nienoord

Scouting Nienoord bestaat dit jaar 45 jaar, hier zal later dit jaar aandacht aan worden besteed. Er is veel gebeurd de afgelopen 45 jaar, wat weet jij van onze club historie? Ga het meemaken tijdens de PinksterHike!