Scouting Nienoord

NPK 2024


Afbeelding met Graphics, logo, Lettertype, grafische vormgeving

Automatisch gegenereerde beschrijvingTijdens het pinksterweekend van vrijdag 17 mei tot maandag 20 mei 2024 vindt de 92e editie van het Noordelijk Pinksterkamp plaats. Met ruim 3500 scouts is dit één van de grootse jaarlijks terugkerende scoutingkampen van Europa.  

Afbeelding met clipart, grafische vormgeving, Graphics, illustratie

Automatisch gegenereerde beschrijvingTijdens het Noordelijk pinksterkamp strijd je met het subkamp tegen andere subkampen doormiddel van superleuke spellen. Maar ook onderling strijd je als scouts van verschillende scoutinggroepen tegen elkaar. Hier wordt gekeken naar de kampeervaardigheid en het thema. Om ons hier goed op voor te bereiden hebben wij kleintje NPK en zullen er 3 opkomsten zijn waarbij we ons bezig houden met de voorbereidingen van NPK. Wil je meer weten over wat NPK inhoudt? Neem dan vooral even een kijkje op https://noordelijkpinksterkamp.nl/over-npk/    

Thema 

Dit jaar is het thema bij de scouts ‘supermarkt strijd’! Wij behoren tot subkamp 5 genaamd de Groningse markt. En binnen de Groningse markt zijn wij als Nienoord de Groningse bakker. Het volledige thema verhaal is te bekijken via https://noordelijkpinksterkamp.nl/deelnemers/speltakken/scouts/  

Heb jij nog leuke ideeën rondom het thema? Geef dit dan vooral aan ons door. 

 

Waar en wanneer 

Net als altijd vindt het Noordelijk Pinksterkamp plaats op het militair oefenterrein de Marnewaard. Vrijdagavond 17 mei worden de scouts verwacht op het NPK-terrein om er een onvergetelijk kamp van te maken. Op maandag 20 mei rond het einde van de middag kunnen de kinderen nadat alles netjes is afgebroken en opgeruimd weer naar huis.  

 

De kampprijs van dit NPK zal €85,- zijn. 

Wil jij mee met dit onvergetelijke en gezellige NPK? Geef je dan voor 2 april op via het formulier hier rechts of onderaan de pagina!