NNPK

Binnenkort is het zo ver; het Nienoord Noordelijk PinksterKamp! Op deze pagina kan je je opgeven en staat alle informatie voor het kamp.

Vanuit de organisatie hebben we een boekwerk vol leuke opdrachten gekregen die we tijdens het kamp gaan doen. We hebben als thema (heel toepasselijk) Mediacentrale, omdat we toch op afstand toch ons binden met NPK.

We overnachten dit jaar op ons eigen clubgebouw i.v.m. de coronamaatregelen. Dit doen we tegelijkertijd met de RSA, maar we delen het gebouw in tweeën zodat we niet met elkaar in aanraking komen. De opening is zaterdag 22 mei om 15:00 en we sluiten om 17:00 op zondag 23 mei. De kampprijs is €10,-. De betaling kan hiernaast bij de opgave worden voldaan. Opgeven kan tot zondag 16 mei.

Het belooft een heel gezellig kampje te worden en we hopen jullie allemaal te zien op het NNPK!

De Scoutsleiding