Najaarskamp

Draai de speakers vol open, ga los, swing, dans, mix, zing, oftewel; het jaarlijkse najaarskamp komt er weer aan! Dit jaar staat het hele kamp in het thema radio. Een kamp vol muziek en gekkigheid!

Het kamp vindt plaats in het eerste weekend van de herfstvakantie, van vrijdag 9 tot en met zondag 11 oktober. Vrijdag zijn de leden om 19:00 welkom bij het clubgebouw van Scouting Look Wide, Rollematen 1  9752XT Haren. Het kamp is weer afgelopen om 14:00 op zondag. Leden mogen op eigen gelegenheid op de locatie komen.

De kampprijs is dit jaar vastgesteld op €37,50 en dient via iDeal betaald te worden. Opgave kan via het formulier op deze pagina.

Het belooft dit jaar een fantastisch kamp te worden! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd dus we hopen dat iedereen dit jaar aanwezig is!

De bronafbeelding bekijkenIn het kort:

Wat: Najaarskamp Scouts

Wanneer: Vrijdag 9 oktober 19:00 tot zondag 11 oktober 14:00

Waar: Clubgebouw Scouting Look Wide, Rollematen 1  9752XT Haren.

Kosten: €37,50

Paklijst:

-Ingevuld gezondheidsformulier

-Slaapzak

-Extra deken(s)

-Eénpersoons luchtbed/matje

-Luchtpomp

-Kussen

-Pyama

-Uniform

-Das

-T-shirts