Zomerkamp 2021 RSA

Beste leden,

Het is bijna zover, we mogen weer op zomerkamp! Dit jaar gaan we naar het mooie Mook helemaal in Limburg, dit is ongeveer 200 kilometer rijden. We slapen dit jaar op het labelterrein “Herrendal” op het terrein: De Brem

Het kamp begint op zaterdag 10 juli en eindigt op zaterdag 17 juli 2021.
Op zaterdag worden jullie om 13:00 uur verwacht op het kampterrein.
Zaterdag 17 juli rond 10:00 uur kunnen jullie worden opgehaald en eindigen wij het kamp weer bij het clubgebouw.

Avilaweg 15
6585 KK Mook

In- en uitladen
Op vrijdagavond 9 juli verzamelen wij om 20:00 uur op het clubgebouw om de kar in te laden. Er wordt verwacht dat jullie er die avond allemaal zijn. Tijdens het inladen moeten jullie het ingevulde gezondheidsformulier meenemen.

Op zaterdag 17 juli verzamelen wij weer op het clubgebouw op alle spullen op te ruimen, hier wordt ook van jullie verwacht dat jullie hierbij zijn.

Vervoer
Omdat Mook een behoorlijk eind rijden is, raden wij je aan om zo veel mogelijk te carpoolen of met het OV naar Mook te komen. Omdat we alle fietsen mee moeten nemen, zoeken wij ouders die met een kar kunnen/willen rijden, er is sowieso al 1 kar beschikbaar, dus een eigen
kar is geen must.

OV
Er gaat ook een trein richting Mook, vanaf Groningen is het met de trein 2,5 uur reizen en dan nog 10 minuten fietsen. Wanneer leden met de trein willen reizen, geef dit dan door aan de zomerkampcommissie! Als we als groep reizen kost het namelijk maar € 5,50 van Groningen naar Mook! (Treinkaartje zit niet bij de kampprijs inbegrepen aangezien iedereen zelf verantwoordelijk is voor vervoer).

Coronamaatregelen
Omdat we ook dit jaar rekening moeten houden met COVID-19 kunnen wij minder activiteiten doen buiten het kampterrein. Het programma is dit jaar dus anders dan normaal, vandaar dat wij jullie vragen om zelf dingen mee te nemen die jullie in de vrije tijd kunnen doen op het kampterrein. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: het Kubb-spel, bordspelletjes of badminton.
Daarnaast huren wij dit jaar geen busje en gaan we net zoals vorig jaar, zoveel mogelijk gebruik maken van de fiets en het OV.

Wanneer je klachten hebt kun je helaas niet mee op kamp, wanneer je tijdens het kamp klachten krijgt moet je naar huis en je laten testen.

Voor de overige coronamaatregelen verwijzen wij jullie naar het kampprotocol, deze is te vinden op: www.samenopkamp.nl

Gezondheidsformulier en check

Voor het kamp dienen jullie het gezondheidsformulier ingevuld te hebben, daarnaast dienen jullie de gezondheidscheck te doen. Zonder formulier of check kunnen jullie helaas niet deelnemen aan het kamp.

Meenemen
Om het voor jezelf alvast makkelijk te maken, raden wij je aan de volgende dingen mee te nemen.

-        Alles wat je nodig hebt om 1 week op kamp te gaan

-        Zaklamp

-        Pet!

-        Zonnebrand!

-        Stoel!

-        Geld, pinpas

-        OV-chipkaart (is geldig op meeste dagen van het kamp, omdat zomervakantie noord niet in de ov-zomervakantie valt)

-        Uniform en Das

-        Matje

-        Slaapzak

-        Kleren

-        Fiets

-        Mondkapjes

Kampprijs
Dit jaar hebben we de kampprijs berekend door te kijken naar welke acties iedereen is geweest, we hebben 3 categorieën vastgesteld:

Categorie 1 € 110, - euro; lid is aanwezig geweest bij alle acties.

* Bas
            * Martin
            * Nienke
            * esmay
            * Laila
            * Jochem

Categorie 2  € 120, - euro; lid is aanwezig geweest bij Ducati, of deels
afwezig met geldige reden

* Lieke
            * Marit
            * niam
            * Ilse
            * Soraya
            * Ewan
            * Elisa
            * Ingeborg
            * Jitse

Categorie 3 € 170, - euro; lid is bij geen enkele actie aanwezig geweest

* Mark

Hieronder kun je jezelf opgeven en de juiste kampprijs aanvinken.

Datum: zaterdag 10 juli t/m zaterdag 17 juli
Kosten:
3 categorieën, vastgesteld door middel van inbreng van de acties:

-        € 110, -

-        € 120, -