Scouting Nienoord

Klimmen

Zaterdag 1 april (jokes aside) gaan we klimmen bij Bjoeks in Groningen! De eigen bijdrage is € 10,-.

We beginnen gelijk om 20:00 uur dus wees op tijd. Vervoer moet je zelf regelen. Je kunt eventueel de bus pakken richting Bushalte P+R Kardinge. En nee, pak niet de bus die om 20:11 arriveert want dan kom je veel te laat en kun je niet meer mee doen. Aapjes KIJKEN wordt het dan voor je ;). Als je zweet zoals de Niagara Falls dan kun je beter wat sportkleding meenemen, anders is je normale kloffie voldoende. Trek dan wel iets stretchy of baggy aan anders wordt het scheuren geblazen met al die onmogelijke posities die je gaat beleven met je armen en benen. Neem sowieso iets van sportschoenen mee (of doe ze alvast aan als je als een Tokkie in de bus wilt zitten)

Daarna gaan we naar een of ander sketchy bedrijventerrein waar we in Rogiers rukbunker nog wat alcohol door ons strotje kunnen laten glijden, met poesjes kunnen knuffelen (als ze niet teringbang is van al die drukte, maar who cares), gamen, beer pong en dingen kapot maken. Graag even bij de aanmelding laten weten of je wat anders wilt drinken dan bier, koffie of water anders kun je lekker de hele avond ongemakkelijk kijken hoe iedereen heel smoor wordt terwijl jij als een zielige Henkie broodnuchter op de zijlijn je droge spaghettiklep probeert weg te rationaliseren. Wél een mooie oefening voor je cognitieve dissonantie.

Voor de mensen die zelfstandig mogen klimmen bij Bjoeks omdat ze een basiscursus hebben gedaan, geldt een gereduceerd tarief. Vraag Rogier voor de geheime aanmeldlink.

NSL Klimmen 2023

Klik op de knop hieronder om door te gaan naar de opgave-/betaalpagina.