Ouder-kind weekend

Beste Leden & Ouders / Verzorgers,

Tijdens het weekend van 9 t/m 10 maart 2019 vindt de Ouder&Kind Activiteit plaats. Een heel gezellig dagprogramma, gevolgd door een stevige maaltijd en een gezellig avondprogramma.

Wanneer

Zaterdag 9 maart 2019 verzamelen we om 13:00 uur bij Het Kasteel te Diever  (Kasteel 19 7981 AN). Waarna ouders en kinderen op pad gaan voor een typisch scouting activiteit. Bij terugkomst staat er een traditionele boerenkoolmaaltijd voor jullie klaar, gevolgd door een gezellig avondprogramma (Wedden dat ik het kan).

Op zondagochtend staat er, na dat we hebben uitgeslapen, een uitgebreid ontbijt voor jullie klaar. Om 11:00 uur sluiten we gezamenlijk af.

Kosten

De kosten voor dit super gezellige weekend bedragen 30,00 euro. Hiervoor krijgt u een typische scouting activiteit, een gezellige avondmaaltijd, een leuke avond activiteit en zondag ochtend een uitgebreid ontbijt.

Thema

Ben jij net zo goed met geld als Mr. Monopoly? De hele Ouder/Kind Activiteit is een groot Monopoly spel. Weet jij op de juiste manier je Kans -en Algemeen fonds kaarten in te zetten en genoeg geld te verdienen om de meeste huizen te kopen?

Locatie

De Ouder/Kind Activiteit vindt dit jaar plaats bij Het Kasteel te Diever (Kasteel 19 7981 AN).

Opgave

Opgave gebeurt via het formulier op deze pagina.

Geef je op!