Ouder-/Kindweekend

Beste Leden & Ouders / Verzorgers,

Tijdens het weekend van vrijdag 28 feb t/m zondag 1 mrt 2020 vindt het Ouder&Kindweekend plaats. Een heel gezellig weekend. Niet alleen voor de leden, maar ook voor de ouders. Het weekend vindt dit jaar plaats in Ellertshaar

Aankomst en vertrek

De inloop van het Ouder-/Kindweekend is vrijdag 28 februari tussen 19:00 en 19:30 uur. Als iedereen zijn of haar plekje heeft gevonden beginnen we om 19:30 met de opening van het weekend.

Zondag 1 maart sluiten we het weekend om 14:00 uur weer gezamenlijk af en kan iedereen weer naar huis.

We vinden het natuurlijk het leukste als jullie het hele weekend blijven. Maar mocht dit om een legitieme reden niet kunnen dan horen we dat graag als organisatie van te voren.

We zullen tijdens het weekend bivakkeren bij Groepsaccomodatie de Klonie te Ellertshaar.

Adres:

Groepsaccomodatie de Klonie
Ellertsweg 4
9535 TA Ellertshaar

Programma

Een van de doelen van het Ouder-/Kindweekend is natuurlijk dat u ook als ouder mee maakt wat scouting is. We proberen dan ook een gevarieerd programma neer te zetten welke u deels met uw zoon of dochter mee maakt. Na kinderbedtijd wordt er ook speciaal voor de ouders in programma voorzien.

Kosten op opgave

De kosten van het Ouder&Kindweekend bedragen dit keer 45,00 euro per persoon. In dit bedrag zit het eten, de overnachtingen en activiteiten tijdens het weekend.

De betaling voor het weekend geschiet tijdens de opgave op deze pagina middels digitale betaling (iDEAL).

Drankjes 's avonds tijdens het weekend worden betaald met een barkaart. Een barkaart kost u 5 euro en is goed voor vijf consumpties.

Thema: Flower Power

Het thema van het Ouder-/Kindweekend is dit jaar Flower Power. Het is tijd dat we dit weekend als Nienoord eens goed te bloemetjes gaan buiten zetten. Het weekend staat in het teken van de strijd wie is de beste tuinman/vrouw. Zaterdag avond gaan we tijdens de Pubquiz met de ouders terug naar de jaren 60. Na de quiz gooien we er nog een schepje boven op met een goede slok Pokon tijdens het Hippiefeest.

Dus trek me mooiste bloemen outfit of tuinbroek uit de kast en ga op in het Flower Power weekend in Ellertshaar.

Geef je op!