Beste leden/ ouders/ verzorgers,

Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 31 mei niet door te laten gaan. In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Onze scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Dat betekent dat de opkomsten die komende weken (vooralsnog tot 1 juni) gepland stonden NIET doorgaan.

De organisatie van het Noordelijk Pinksterkamp heeft laten weten dat de 90e edititie van het NPK ook niet doorgaat dit jaar i.v.m. het Coronavirus.

We zullen u zodra er meer over bekend is, informeren over de opkomsten die hierna volgen. Ook alternatieve manieren om met scouting bezig te blijven worden onderzocht.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden:

Vragen en Antwoorden op site Scouting Nederland over coronavirus-covid-19.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Scouting Nienoord