Exact 2018

Wat is ExAct ook alweer?
ExAct staat voor Explorer Activiteit, een regionaal scoutingkamp voor alle explorers uit de regio Groningen, Drenthe en Friesland!
ExAct is een kamp voor en door explorers, dit houdt in dat de invulling van het kamp volledig in handen ligt van de jeugdleden. Een belangrijk doel van ExAct is kennismaken, waardoor Poolkamp, HIT en NPK veel gezelliger worden.

Wie gaan er mee?
We gaan allemaal mee, 13 leden inclusief 3 begeleiding en 1 Ryanne als organisatie!
Super leuk dat jullie allemaal mee gaan, dit beloofd weer een leuk feest weekend te worden.

Wat moet ik meenemen op ExAct?
- Geldig identiteitsbewijs, ID-kaart of een paspoort
- Zorgbewijs, het pasje of een kopie
- Stoel
- Uniform en das
Contant geld voor barkaarten (van ons krijgen jullie 1(?) barkaart, als jullie meer barkaarten willen: ze kosten €5,- en deze kunnen jullie kopen aan de bar maar dus met contant geld)
- Een roze of blauw shirt voor het spel Jongens tegen de Meiden (meiden roze, jongens blauw)

Naast deze belangrijkste dingen natuurlijk wat jullie altijd meenemen op kamp. Houdt er wel rekening mee dat het op ExAct altijd koud is, dat betekend dus dat je warme kleding, goede schoenen en een warme slaapzak mee moet nemen.

Voor onze nieuwe RSA leden:
Op kamp bij de RSA hoef je geen bord mok en bestek mee te nemen, dit hebben wij allemaal in de keukenkist zitten.

Waar gaan we heen?
Anserpad 6
7991 SC Dwingeloo

Vervoer en de tijden:
Op vrijdag 16 november begint het kamp, om 19:00 moeten we aanwezig zijn op het terrein in Dwingeloo.
Op zondag 18 november is er om 14:00 uur de centrale sluiting en om 16:00 dient elke groep het terrein hebben te verlaten.