VACATURE - Leiding gezocht!

Voor het komend seizoen zijn we op zoek naar nieuwe leiding om de bevers ook in 2020/2021 opnieuw een leuke tijd te kunnen geven bij Scouting Nienoord.

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast wordt je als leiding ook uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen. Scouting Nederland heeft hiervoor een heus opleiding en trainingsprogramma. Dat wordt scouting Academy genoemd. De praktijkbegeleider van Nienoord kan je daar meer over vertellen en begeleid je daar ook in (als je leiding bent).

Als vrijwilliger bij Scouting vorm je een onmisbare schakel bij de persoonlijke ontwikkeling van meiden en jongens. Daarom is het belangrijk dat je je ook als vrijwilliger blijft ontwikkelen. Deze ontwikkeling staat bij Scouting Academy centraal, zodat je voldoende deskundigheid op zak hebt om jouw functie binnen Scouting te vervullen. Wat je al kunt, hoef je met Scouting Academy niet opnieuw te leren. Wat je leert binnen Scouting, kun je ook buiten Scouting gebruiken. Dat leren doe je op je eigen manier: het volgen van een training bij/op een scouting locatie, stage lopen, praktijkervaring opdoen in je eigen groep of het thuis doornemen van modules.

Stel je denkt: lijkt me wel leuk, maar ik weet het niet. Vraag mij dan gerust om een keer mee te lopen tijdens een opkomst of neem contact op
                        met ons op! --> info@scoutingnienoord.com

of Stel je denkt: YESS!! Neem dan contact met mij op!  --> info@scoutingnienoord.com

of Stel je denkt: Ik weet wel iemand die hier geschikt voor is! Tip hem of haar! --> info@scoutingnienoord.com

of Stel je denkt: Ik wil wel leiding worden bij een andere speltak, zoals  Welpen, Scouts of RSA. Dat kan ook!
neem dan contact op met Grieselda of Rene via --> info@scoutingnienoord.com

meer info over scouting: https://www.scouting.nl/