Alternatief NPK 2021

VIKINGEN

Beste Bevers, ouders/verzorgers,

Het NPK van de Bevers in de Marnewaard gaat niet door. We hebben voor de Bevers van Nienoord een alternatieve locatie gevonden in Heerenveen bij de Van Maaswijk in het Oranjewoud. Verderop in deze brief staat het adres. We logeren daar van 12 op 13 juni 2021. Jullie worden verwacht op 12 juni om 10:30 en we verwachten jullie je Bever terug te geven om 14:00 uur op 13 juni. In totaal 1 nacht.

Om te zorgen dat niemand iets vergeet hebben wij een bagagelijst samengesteld.

- Compleet uniform

- Viking kleding: bv een bodywarmer en kleding in natuurtinten (niet verplicht)

- Een warme slaapzak (of evt een extra deken)

- Matje of luchtbed (met pomp) I.v.m. de ruimte in de tent gaat onze voorkeur uit naar een slaapmatje

- Evt. een hoofdkussen

- Dikke trui en T-shirts

- Lange en korte broeken

- Ondergoed

- Extra sokken

- Warme pyjama

- Evt. luierbroekjes

- Regenkleding

- Zeep

- Tandenborstel + tandpasta

- Kam/ borstel

- Washandje

- Handdoek

- Theedoek

- Zaklamp

- Zonnebrandcrème

- Petje (tegen verbranding door de zon)

- Geen snoep en drinken (de leiding zorgt hiervoor)

- Mobiele telefoons, Nintendo’s  en alles op batterijen of stroom zijn bij de bevers niet toegestaan.

- Dit  jaar geen zakgeld! Het geld is om in de scout shop of in ’t Seepeert te besteden en die is er nu niet.

Merk alle spullen goed en watervast, zodat de spullen weer bij de juiste eigenaar terug kunnen komen! Wij zorgen voor de borden, mokken en het bestek.

Als je kind medicijnen gebruikt, geef dit dan altijd aan de leiding door! Mocht je het nog niet in het opgaveformulier hebben aangegeven; dan willen we graag nog weten of je zoon/ dochter `s nachts even uit bed gehaald moet worden om te plassen. (Het heeft onze voorkeur dat de kinderen die ’s nachts wel eens een “ongelukje” hebben, een luierbroekje dragen)

Tijdens het kamp kun je ons bereiken op de volgende nummers:

Petra: 06-23549111 Michael: 06-57713347

Het vervoer:

Onze ervaring van de vorige jaren is dat ouders van de Bevers graag zelf hun eigen kind naar het kamp brengen en ophalen. Is het nu zo dat je je kind niet zelf kan halen of brengen, laat dit dan zo snel mogelijk via de mail aan Petra weten. Dan zorgen wij ervoor dat je Bever met iemand anders mee kan rijden. De Bevers worden zaterdagochtend tussen 10:30 en 11:00 uur verwacht in Heerenveen.  In verband met de kampbubbel, nl het voorkomen van besmettingen, is het niet mogelijk dan het kamp te bekijken of zelfs maar te betreden, wij wachten jullie op.

Zondag tussen 14:00 en 14:30 kan je je Bever weer ophalen en het kampterrein bekijken. Om 14:30 gaan wij afbreken zodat ook wij weer op tijd thuis zijn.

Het adres is: Van Bienemalaan 7, 8446 BM Oranjewoud.

Via de A-7 neem je de afslag bij Heerenveen naar de A 32 richting Zwolle/Meppel.

Je neemt afslag nr 11, Heerenveen/Oranjewoud, aan het einde van de afrit linksaf, bij de rotonde rechtsaf en doorrijden tot je de scoutingvlag ziet wapperen of de weg een fietspad is geworden.

We hopen jullie allemaal te zien op het Beverkamp Vikingen!

Voor dit kamp rekenen we € 25,-, omdat het maar een nachtje is.

Opgave en afrekenen kan via de site van scoutingNienoord.com bij de Bevers.

Als je mee gaat krijg je van ons een aantal formulieren om in te vullen, oa een gezondheidsformulier, een vraag voor het delen van foto’s via de app en een vraag naar dieetwensen. Deze formulieren willen we graag een week voordat het kamp begint hebben en krijgen jullie terug bij het ophalen van je Bever van het kampterrein.

groeten, De Bever-leiding

Petra, Redmer, Tim, Nienke, Marvin en Michael

Omdat Nienke om privé redenen niet mee kan hebben we een de pappa van Lars: Niels meegevraagd. Hij heeft al veel scoutingervaring opgedaan zowel als scout als leiding.