Zomerkamp

Tijdens het begin van de zomervakantie vindt van vrijdag 27 t/m dinsdag 31 juli dit jaar weer het zomerkamp plaats. Het kamp is net als vorig jaar op het Labelterrein Dwingeloo. Het zomerkamp wordt ieder jaar helemaal zelf door de welpenleiding bedacht, van thema (volgt) tot aan volledig programma. In verhouding tot het pinksterkamp is het zomerkamp voor de welpen een lekker rustig programma met veel vrij tijd. Een goed begin van de vakantie dus.

Opgave en kosten

Het kampgeld is voor dit jaar vastgesteld op 85 euro. Nieuw is dat u dit jaar in 1, 2 of 3 gelijke termijnen het kampgeld kan betalen. Opgave doet u voor 1juni via het formulier hier aan de zijkant, tijdens de opgave betaald u meteen het eerste termijn. Voor de opvolgende termijnen krijgt u via de mail een bericht met betaal link.

Het kampgeld bestaat uit kosten voor de overnachting, de maaltijden, activiteiten tijdens het programma, thema en materiaal kosten.

Geef bijzonderheden zoals allergieën, medicijn gebruik, bedplassen, etc. aan bij de opgave. Ook als deze al bekend zijn bij de leiding.

Waar & Wanneer

Net als vorig jaar vindt het Zomerkamp plaats op het Labelterrein in Dwingeloo, u vindt ons op het terreintje "Mooi Weer". De welpen worden vrijdag 27 juli om 13:00 uur verwacht. Op dinsdag 31 juli om 13:00 uur kunt u, uw zoon of dochter weer ophalen. Het adres van het Labelterrein is Anserpad 6,  7991SC Dwingeloo

Bereikbaarheid tijdens Kamp

Het zomerkamp wordt dit jaar vanuit Nienoord voor de welpen geleid door: de Welpenleiding, ondersteund door .... In geval van nood zijn we te bereiken op 06-43 84 78 07 (Werner).

Het is voor kinderen niet toegestaan zelf een mobiele telefoon mee te nemen.

Samengevat

Wat: Zomerkamp 2018
Wanner: van 27 juli om 13:00 uur t/m 31 juli 13:00 uur.
Locatie: Scouting Labelterrein Dwingeloo
Kosten: 85,00 / betaling via iDeal (eventueel in termijnen).
Thema: Volgt...

☐ Zak voor de vuile was

☐ Regenkleding

☐ Zaklamp

Verder mag iedereen een zak snoep mee nemen. Net als tijdens voorgaande kampen wordt het snoep aan het begin van het kamp ingenomen en hier wordt tijdens het kamp van getrakteerd.

Zakgeld

Op het labelterrein in Dwingeloo zit een klein filiaal van de Scoutshop, Tevens gaan we tijdens het kamp een dagje naar het dorp DWingeloo. Alle welpen mogen daarom 7,50 euro zakgeld meenemen in een portemonnee voorzien van naam, wat ze tijdens het kamp kunnen besteden. Dit dient aan het begin van het kamp bij de leiding te worden ingeleverd.