Zomerkamp

In de eerste week van de zomervakantie gaan we weer op zomerkamp. Dit jaar is het kamp van maandag 23 t/m vrijdag 27 juli. We gaan met de welpen naar het Scouting Labelterrein Landgoed Eerde Ommen, hier staan we op het terrein “Berkenveld”. Het labelterrein ligt aan het riviertje de Regge. Dit bied mogelijkheden tot zwemmen, vlotvaren en ander leuk watervertier!!

Meer weten over dit labelterrein? Kijk ook eens op https://eerde.scouting.nl/

Thema

Kunnen wij ervoor zorgen dat ook komende winter de arrenslee toch kan vliegen. Kunnen wij Zwelgje helpen om voldoende “Magisch sterrenstofpoeder” bij elkaar te vinden…. Ga samen met ons in volledige kerstsfeer op zoek naar het “Magische sterrenstofpoeder”!! Zodat we ook komend jaar weer een onvergetelijk kerst kunnen vieren.

Kosten en Opgave

De kosten voor het Zomerkamp bedragen 110,00 euroHet bedrag betaalt u bij de opgave via iDealIn dit bedrag zit naast de reguliere kosten ook de kosten voor weer een zomerkamp thema shirt. Opgave voor het zomerkamp doen we zoals inmiddels gebruikelijk online middels het formulier rechts bovenaan deze pagina.

De beschikbare t-shirtmaten zijn: M = 134/140, L = 146/152, XL = 158/164 of XXL = 170/176

Geef bijzonderheden zoals allergieën, medicijn gebruik, bedplassen, etc. aan bij de opgave. Ook als deze al bekend zijn bij de leiding.

Waar en wanneer

Dit jaar gaan we naar het Scouting Labelterrein Landgoed Eerde. De welpen worden maandag 23 juli om 11:00 uur op het terrein “Berkenveld” verwacht. Op vrijdag 27 juli om 11.00 uur mogen de welpen weer worden opgehaald.

Wel hebben we de vraag of er een aantal ouders op 27 juli om 9.30 uur ons willen helpen om de tenten af te breken. Mocht je dit willen dan kun je je opgeven in het opgave blokje.

Bereikbaarheid tijdens kamp

Het Zomerkamp wordt dit jaar vanuit Nienoord voor de welpen geleid door: Koert-Wiebe, Fokje, Bert en Lianda. In geval van nood zijn we te bereiken op 06-24 40 14 01 (Bert)

Het is voor kinderen niet toegestaan zelf een mobiele telefoon mee te nemen.

Zakgeld

Alle welpen mogen 7,50 euro zakgeld meenemen in een portemonnee voorzien van naam, wat ze tijdens het kamp kunnen besteden. Dit kan besteed worden bij het stafhuisje op het kampterrein, of tijdens ons bezoek aan Ommen. Dit dient aan het begin van het kamp bij de leiding te worden ingeleverd.

Samengevat

Wat: Zomerkamp Eerde Ommen
Wanneer: van maandag 23 t/m vrijdag 27 juli
Locatie: Labelterrein Landgoed Eerde Ommen
Kosten: € 110,-  betaling via iDeal.
Thema: Zwelgje en het Magische Sterrenstofpoeder

Opgave voor: zaterdag 1 juli

Routebeschrijving en vervoer

Het adres van het Scouting Labelterrein is, Hammerweg 80, 7731 AJ, Ommen

Direct na hectometerpaal 1.5 ga je rechtsaf het bos in (Kruupweg). Parkeer hier je auto aan de rechterzijde van het zandpad. Neem te voet het eerste pad rechts, volg het pad, wij zitten op het 2de veld aan de rechterhand.