Welkom bij de Welpen Middag Horde...

.... van Scouting Nienoord.

Wij zijn een horde met 25 gezellige, fanatieke, energieke welpen. Zowel jongens als meiden komen elke zaterdag van 13.00 uur tot 15.00 uur bij ons een nieuw avontuur beleven in de jungle van Junglebook. Hier komt ook de naam "Welpen" vandaan, dit slaat op een groep jonge wolven. Ook de leiding dragen namen uit Junglebook, met deze naam worden zij aangesproken tijdens de scouting activieteiten.

Ons leiding team bestaat uit een enthousiat team van 6 personen.

Koert-Wiebe Smeenge -> Nu nog Bagheera wordt Akela (teamleider)

Christa Selst -> Rikki Tikki Tavi

Suus de Jager -> Raksja

Fokje Smeenge-Fijma -> Ikki

Bert Linker -> Wordt Bageera

Thijs Veenstra -> Baloe

Samen stellen we een wisselend programma op met voor iedereen wat wils. Zo zijn we creatief bezig, klimmen en klauteren we in het bos, worden er vaardigheden getest waarmee insignes verdiend kunnen worden en gaan we uiteraard op kamp!! Voor het volledige programma kun je een kijkje nemen onder het kopje "Agenda" en voor een kleine impressie kun je altijd een kijkje nemen in ons fotoalbum of verhalen lezen in het logboek!!

Ben jij tussen 7 de 11 jaar en lijkt het leuk om bij scouting te gaan.... neem dan contact met ons op. Dat kan ook via deze website door uw gegevens achter te laten op de pagina "contact".

Helaas geldt er op dit moment een wachtlijst voor de Welpen middaghorde omdat we momenteel vol zitten