Welkom bij de Welpen Middag Horde...

.... van Scouting Nienoord.

Wij zijn een horde met 25 gezellige, fanatieke, energieke welpen . Deze jongens en meiden komen elke zaterdag van 13.00 uur tot 15.00 uur  bij ons een nieuw avontuur beleven in de jungle van Junglebook . Hier komt ook de naam "Welpen" vandaan, dit slaat op een groep jonge wolven. Ook de leiding draagt ‚Äč‚Äčnamen uit Junglebook.

Ons leiding team bestaat uit een enthousiast team van vrijwilligers.

Samen stellen we een wisselend programma op en proberen voor alle kinderen wat leuks te bedenken. Zo zijn we creatief bezig, klimmen en klauteren we in het bos, en zijn er vaardigheden waarmee insignes verdiend kunnen worden!! Voor het volledige programma kun je een kijkje nemen in het kopje "Agenda" en voor een kleine impressie kun je altijd een kijkje nemen in ons fotoalbum van verhalen lezen in het logboek !!

Ben jij tussen 7 de 11 jaar en lijkt het leuk om bij scouting te gaan .... neem dan contact met ons op. Dat kan ook via deze website uw gegevens achter te laten op de pagina "contact" .

Helaas is er op dit moment een wachtlijst voor de Welpen middaghorde.