NPK

Tijdens het pinksterweekend van vrijdag 18 t/m dinsdag 22 mei vind voor de 88ste keer het Noordelijk Pinksterkamp (NPK) plaats. Een bijzonder kamp, want met 3500 deelnemende scouts is dit een van de grootste jaarlijks terugkerende Scouting evenementen van Europa.

Meer weten over dit grootse scoutingevenement? Kijk ook eens op noordelijkpinksterkamp.nl

Thema scouts algemeen: Amerika
Subkamp : 6
Kleur: Blauw
Subkampthema & naam: Trailer Trash (Tokkies)  --->  wij zijn Trashville
Nienoord: Trailer Village Fair  (oftewel kermis!)

Kijk voor het gehele themaverhaal eens op www.noordelijkpinksterkamp.nl

OPGAVE IS GESLOTEN

Waar & Wanneer

Net als vorig jaar vindt het Noordelijk Pinksterkamp plaats op het Militair oefenterrein de Marnewaard (Lauwersoog). De scouts worden vrijdag 18 mei om 18:30 uur verwacht. Op maandag 21 mei van 13:00 tot 17.00 uur vind de bezoekersmiddag plaats waar u kunt zien hoe uw kind kampeert tijdens het Noordelijk Pinksterkamp. dinsdag 22 mei kunt kinderen weer ophalen rond 12:00 uur.

Bereikbaarheid tijdens Kamp

Het Noordelijk Pinksterkamp wordt dit jaar vanuit Nienoord voor de Scouts geleid door: Sabine, Christiaan, Edwin, Jasper en Hester (alleen za & zo). In geval van nood zijn we meestal goed te bereiken.
Mobiel Sabine : 06-29296247
Mobiel Christiaan : 06-81963459
Mobiel Jasper: 06-22970203
Mobiel Hester : 06-27400538
Mobiel Edwin : 06-42598066

Samengevat

Wat: 88ste Noordelijk Pinksterkamp
Wanneer: van  18 mei om 18:30 uur tot 22 mei 12:00 uur.
Locatie: Marnewaard, Lauwersoog
Kosten: 75,00 / betaling via iDeal.
Thema: Amerika

Paklijst

- Compleet uniform (uniform + das)
- Slaapzak
- Matje/luchtbed (zelf een pomp meenemen!)
- Eventueel een kussen
- Bord, bestek en mok hoeft niet: dit zit in de kisten
- Dikke truien
- T-shirts
- Lange en korte broeken
- Ondergoed
- Sokken
- Pet
- Pyjama
- Regenkleding
- Goede loopschoenen(voor de hike)
- Eventueel slippers
- Zeep en evt. shampoo
- Tandenborstel + tandpasta
- Kam/ borstel
- Washandjes
- Handdoeken
- Badlaken (mocht het warm worden)
- 2 Theedoeken per persoon !!
- Zaklamp
- Zakmes
- Zonnebrandcrème
- Evt. Anti mug
- Zak voor de vuile was
- Rugzak voor de zondagactiviteit (modderspelen/marne playstore)
- Zakgeld voor de scoutshop
- Snoep, (geen drinken!)*

*Deze regel is gesteld i.v.m. met de vele ‘ongelukken’ die gebeuren met drinken in de tent.
Je hebt de hele tent onder de mieren en/ of wespen door bijvoorbeeld een lek geraakt
pakje drinken. De leiding zorgt er voor dat er altijd drinken aanwezig is.
!Geen aanstekers meenemen.

Zakgeld

Op het Noordelijk Pinksterkamp zijn op het middenterrein een aantal winkeltjes waar de deelnemers wat lekkers, maar ook scouting gerelateerde artikelen kunnen kopen. Zakgeld hiervoor meenemen is volledig op eigen risico. Het bedrag wordt niet door de leiding vastgesteld.

Routebeschrijving & Vervoer

Het Noordelijk Pinksterkamp vindt net als andere jaren weer plaats op de Marnewaard. Plan uw route via Zoutkamp richting Lauwersoog en voor het laatste deel van de route volg de borden “NPK”. Houd er rekening mee dat tijdens de bezoekersdag op maandag er ook “Vlaggetjes dag” is in Zoutkamp en de doorgaande weg in Zoutkamp is afgesloten.

npk.png

Vervoer gebeurd in principe op eigen gelegenheid, maar we moedigen carpoolen natuurlijk wel aan. Als we hier in kunnen bemiddelen dan horen we het graag.