Zomerkamp 2018 Polen

Zomerkamp bij de RSA
Het programma en de kampen worden bij de RSA zoveel mogelijk zelfstandig ingevuld en geregeld door de leden, uiteraard biedt de begeleiding hier en daar de nodige ondersteuning.
Het zomerkamp is het enige kamp dat volledig zelf door de leden wordt geregeld. Dit houdt in dat de locatie van het kamp, de dagelijkse activiteiten etc. door de leden zelf worden geregeld. Dit jaar is de bestemming voor zomerkamp Polen op de camping Inter Nos.

Deze camping is gelegen op een eilandje die voor auto's bereikbaar is via een pondje. Wanneer het pondje niet vaart, is het eiland lopend bereikbaar via een brug. Op het eilandje worden activiteiten aangeboden zoals kanoën, daarnaast is er een restaurant op het eiland.

Het zomerkamp is dit jaar van zondag 26 augustus tot en met 2 september

Contactgegevens Polen:

Kamping na Wyspie
Błędno 1 / Lubieszewo
78-520 Złocieniec, Poland

mobile.: +48 602 554 348
tel.: +48 (0) 94 363 11 90
fax: +48 (0) 94 363 13 30
email: m.moser@inter-nos.pl

Er zijn al verschillende activiteiten opgezocht door de leden om daar te kunnen doen.

Enkele ideeën zijn: een dagje een stad bezoeken, klimmen in een klimpark, hiken door een rivier, kanoën en wandelen door de rotsen. Om er niet een groot 'hangkamp' van te maken, stellen wij als begeleiding de eis, dat er elke dag minstens 1 activiteit op het programma staat. Naast actieve activiteiten, hebben we ook cultureel educatieve uitstapjes gepland. Een voorbeeld hiervan is Crazy 88 in een bekende stad.

Om op deze locatie te komen ziet het er naar uit dat we met 2 gehuurde busjes die kant opgaan. We verwachten dat de reis zo'n 10 uur gaat duren. We vertrekken zondag 26 augustus om 6.00 uur!

Tijdens het kamp is er altijd een begeleiding bereikbaar, op één van de volgende nummers:

Marijke Boersma
0613519294