NPK

Het is weer zo ver! Je kunt je weer opgeven voor NPK! NPK is dit jaar van vrijdag 18 t/m dinsdag 22 mei.

Kosten & Opgave

Net als andere jaren is de kampprijs weer €75.
Je kunt je opgeven via het formulier rechts in de pagina, dit kan tot 1 april!
Graag bij de opmerkingen aangeven of je later komt/eerder weg moet en zo ja, ook graag een geschatte tijd vermelden.
De begin- en eindtijden maken we later bekend.
Vervoer heen en terug dien je zelf te regelen.

Voor vragen mag je altijd mailen naar rsa@scoutingnienoord.com.
Er zal altijd een begeleider bereikbaar zijn tijdens het kamp. Onze nummers zijn:
Marijke Boersma: 06-13519294
Ilja van der Helm: 06-52489888
Ryanne Wit: 06-11330718

Thema Explorers

Themaverhaal van de hele Explorers:

Marnewaard te koop?
Van onze verslaggever ter plaatse – De afgelopen weken draait het roddelcircuit op volle toeren. De geruchten gaan over het sluiten van de Willem Lodewijk van Nassaukazerne en het verkopen van de daarbij behorende Marnewaard. Jarenlang deed het terrein dienst als oefenterrein met een heus oefendorp, maar met de bouw van een nieuw oefendorp in het zuiden des lands en bezuinigingen bij Defensie, wil men afzien van het gebouw en terrein in gemeente de Marne.
De verkoop van het terrein is in handen van Landgoedmakelaar Zoutkamp. Deze laat niets los over mogelijke kopers. Er is alleen naar buiten gebracht dat er vijf industrieën interesse hebben getoond in het terrein. Volgens bewoners van Zoutkamp zou het gaan om de voedselindustrie, de tv- en filmindustrie, voertuigenindustrie, chemische industrie en tot slot de drankindustrie.
Met de Pinksteren zal bekend worden wie zich de nieuwe eigenaar van de Marnewaard mag noemen. Om in aanmerking te komen voor de verkoop, wordt er bij de potentiële koper gekeken naar de mate van efficiëntie en samenwerking binnen de industrie en de herkenbaarheid van de industrie, waarbij een impressie wordt gegeven door middel van een moodboard. Laten we hopen dat deze industrieel de economie van gemeente de Marne een nieuwe boost zal geven!

We zitten in subkamp 2 en ons subkamp is de film- en televisie industrie, daarom hebben we als thema Dinsey bedacht! We zijn al druk bezig geweest met thema en hopen van harte dat we dit jaar onze traditie mogen voortzetten en weer 1e mogen worden voor thema.

Onze prijzen en borden van vorig jaar!