Ouder-kind weekend

Beste Leden & Ouders / Verzorgers,

Tijdens het weekend van 23 t/m 25 maart 2018 vindt het Ouder&Kindweekend plaats. Een heel gezellig weekend. Niet alleen voor de leden, maar ook voor de ouders. Het belooft dit jaar extra leuk te worden want we gaan met zijn allen naar Ameland.

Wanneer

Vrijdag 23 maart 2018 om 17:45 uur verzamelen we bij Holwerd voor de overtocht naar Ameland. We zullen de overtocht gezamenlijk maken. Wel zo gezellig natuurlijk.

Op zondag 25 maart 2018 we vertrekken om 14:00 uur weer vanaf Ameland terug naar vaste wal. De overtocht duurt ongeveer 45 minuten.

Thema

Het thema is dit jaar De Grote Nienoord Spelshow. Het weekend zou een grote spelshow zijn waar gedurende elke activiteit punten zijn te verdienen. Wordt in een minuut de winnaar tijdens de kennismaking, ontdek wie de Mol is tijdens de zaterdag middag activiteit en zelfs de bonte avond zou een grote strijd worden. Ook als de kinderen naar bed zijn houd het spel nog niet op.

Kosten

De kosten van het Ouder&Kindweekend bedragen dit keer 45,00 euro per persoon. In dit bedrag zit het eten, de overnachtingen en de overtocht met de boot voor het weekend. De betaling voor het weekend geschiet tijdens de opgave middels digitale betaling (iDEAL). Drankjes 's avonds tijdens het weekend worden betaald met een barkaart. Een barkaart kost u 5 euro en is goed voor vijf consumpties.

Locatie

Het Ouder&Kindweekend vind plaats op Ameland. We zullen tijdens het weekend bivakkeren bij "De Hollumer Trap"´╗┐.

Opgave

Kan doormiddel van het formulier op deze pagina. U dient direct te betalen via iDEAL.

Groeten Organisatie OKW 2018,
Maik van der Velde