Zet alvast in de Agenda OKW 2018

Het Ouder/Kind weekend zit er weer aan te komen, zet vast in de agenda 23 t/m 25 maart.

Nienoord draagt bij aan Speelwee

Dit jaar heeft scouting Nienoord een bijdrage geleverd aan de Speelweek.

Scouting magazine met Nienoord

De Nienoord nieuwsbrief vindt u tegenwoordig in het midden van het Scouting magazine.

Noordelijk Pinksterkamp

Tijdens het pinksterweekend van vrijdag 2 juni t/m dinsdag 6 juni vind voor de 87ste keer het Noordelijk Pinksterkamp (NPK) plaats.

Potgrondactie

Dit jaar organiseert Scouting Nienoord, in samenwerking met Welkoop Leek, weer de potgrondactie. De gehele opbrengst komt ten goede voor de club

Jeugdsponsoractie

Dit jaar doet Scouting Nienoord weer mee met de jaarlijkse Poiesz Jeugd Sponsor actie van de Poiesz! Tot 2 april 2017 ontvangt u bij aankoop van uw boodschappen bij de Poiesz enkele Jeugd Sponsor Munten.

24 mei 2016

Iedereen bedankt!

Scouting Nienoord bedankt alle fondsen, bedrijven, organisaties en vrijwilligers

7 maart 2016

Laatste informatie over OKW 2016

Hier vind u de brief met de laatste informatie betreffende het OKW

4 december 2015

Ouder-kind weekend 2016

In maart is het weer zo ver dan is het tijd voor het twee jaarlijkse ouder-kind weekend. Dit jaar van 11 t/m 13 maart op Schiermonnikoog.

17 november 2015

Nieuwe website

Scouting Nienoord heeft een nieuwe website.

22 oktober 2015

Sloop oude clubhuis

Twee leuke timelapsevideo's die de sloop van het oude gebouw laten zien.

8 mei 2015

Video RTV Noord

Scouting Nienoord wil door met hun club na een greep uit de kas door de voormalige penningmeester.

13 november 2013

Opbrengst rommelmarkt

De Protestantse kerk uit Leek deelt hun winst van de rommelmarkt met Scouting Nienoord.